Szolgáltatásaim

Ötlettől a teljes kivitelezésig

A vállalkozásod elindításától kezdve együtt dolgozhatunk azon, hogy a céged arculata jól illeszkedjen a profiljához. Az online és offline megjelenés mellett a marketingben és keresőoptimalizálásban is támogatni tudlak, hogy minél több vevőt szerezz.

Bizonytalan vagy benne, hogy a projektötleted sikerre vihető?

Célorientált UX kutatási módszerekkel segítek a döntéseidben: a célközönség meghatározása után perszóna építést, interjúkat, használhatósági teszteket végzek, így megelőzhető, hogy kereslet nélküli weboldalba invesztálj.

UX kutatás
ux kutatás a piackutatással szemben
teljes körű design

brandépítés arculattal

A kisvállalkozásoknak, kkv szektornak, nagyvállalkozásoknak egyaránt fontos, hogy online és offline megjelenése tükrözze hivatása célját, tevékenységi körét, pozícióját a piacon. Legyen szó cégről, akár termékről, az arculatnak kiemelkedő szerepe van a márkaépítésben és a leadszerzésben.

Mit kapok, ha arculattervezést rendelek meg?

Az arculattervezés magában foglalja a logóhoz illeszkedő színpaletta, betűkészletek, ikonok, gombok, layout (elrendezés) szabályait, ami az online és offline megjelenésben egyaránt irányadó lesz, azaz meghatározza a weboldalad, online reklámjaid, nyomtatott és digitális kiadványaid megjelenését.

Arculat és webdesign

weboldal készítés

Hozott tervek, általam készült designtervek vagy vázlat alapján a weboldal elkészíthető.

Mit kell ügyfélként biztosítanom, hogy weboldalam legyen?

Ha mindent rám bízol, a te feladatod csak a szabad (nem lefoglalt) domainnév kitalálása. A domainnév lefoglalásával, tárhellyel, webszerver kérdésével nem kell foglalkoznod.

Weboldal készítés
teljes körű design
teljes körű design

design & illusztrácó

Ha az online és offline megjelenés elemeire van szükséged, mint logó, szórólap, molinó, zászló, matrica, levélpapír, email-aláírás, PPT sablon design, Facebook-profil és borítókép, fordulj hozzám bizalommal.

Design és illusztráció

Felvennéd a fonalat?

Nem tudod pontosan, hogy mire van szükséged? Mik az első lépések? Szakzsargontól mentes, érthető nyelven el tudom mondani.