Kapcsolat

Árajánlatkéréshez, kérlek, írd meg minél pontosabban, hogy mit szeretnél, ehhez segítséget nyújthat a vállalkozásodat érintő, az arculatot taglaló, vagy a weboldal megrendelését segítő kérdéssor.

Küldés

Gyakran ismételt kérdések

Igen, sőt, az ügyviteli szoftverek tervezésében és frontend fejlesztésében igen nagy tapasztalatom van, és az ilyen jellegű munkákat szeretem a legjobban, így ha a csapatodból hiányzik egy UI-os, szólj bátran!

Ilyen weboldal nem létezik, számos kérdést kell tisztázni az ár meghatározásához: van-e arculata a vállalkozásnak, milyen tartalmakat szeretnél szerkeszteni rajta, van-e előnyben részesített tartalomkezelő rendszer, amiben szeretnéd, hogy elkészüljön az oldal. Az ezzel kapcsolatos kérdőívet itt találod.
Általában ez a megnevezés egy 4-5 oldalas weboldal elkészítését jelenti, amelynek ára 75 000 forinttól kezdődik, pontosabb összegért próbáld ki az árkalkulátort, vagy írj nekem!

Az árajánlat elfogadását követően a munka mennyiségétől, és a függőben levő munkáimtól függően az elkészítési határidő 2-3 hét, ez arányosan növekszik a feladat összetettségével és az időkapacitásommal.

A logó tervezésének díja 40 ezer forint, ezért 2 verziót várhatsz, a választott verziót pedig 2 alkalommal átalakítom az elképzelésed szerint. Ennek a folyamatnak az időtartama tehát kettőnkön múlik, tapasztalataim szerint legalább 1-2 hét, amíg megszületik a tökéletes logó.

Ha van szabad kapacitásom, igen. Mindenképpen keress meg, ha most azonnal szükséged van a munkára, és megtaláljuk az optimális elkészülési időt.

A weboldalak fejlesztésének megkezdésekor a teljes ár 30%-át szoktam kérni. Tervezés és fejlesztés esetén nem kérek előleget, hanem a főoldali terv elkészülésekor számolunk el, így láthatod, hogy mire számíthatsz, és a ráfordításodnak is minimálisra csökken a kockázata.